• Darabos vérzés szülés után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szepnapot kivanok.Azt szeretnem kerdezni a dr notol hogy 5 honapja szultem dec.6 jott meg az elso menstruaciom szules utan azota rendszeres 28 napra jon meg es 5 napig tart.Az lenne a panaszom hogy most mikor megjott mar az elso naptol gorcsolok azelott is gorcsolt de nem ennyire meg az elso ket nap ojan darabos volt kisebb darabok nem ojan nagyok.Maskor is volt ijen de most nemtudom hogy ez jo vagy meg a szules utan ez igy normalis.Azt hozza kell tennem hogy a gyermekemet elvesztettem mert tulhordtam es megfuladt es igy kellet megszulnom.Na most azota negyon ideges vagyok.Lehet e attol a darabos verzes vagy mastol.Elore is koszonom a valaszat.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!


        Sajnálom, ami Önnel történt, kívánom, hogy legyen kitartó, és ha eljön az ideje, ismét terhes legyen, és egészséges babát szüljön.
        A vérzésre annyit tudok mondani, hogy nem biztos, hogy kóros, de igazából látni kellene, mert a nagyobb mennyiségű, alvadékos vérzést ellenőrizni kell. Menjen el egy vizsgálatra, ahol meg tudják nézni a méhnyálkahártyát, és vérzés mennyiségét is. Az előzmények miatt szerintem ne aggódjon.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-04 12:14:46; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 06:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: