• Bizonytalanság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő,

        Már írtam a problémámmal kapcsoaltosan pár napja. Azotta sincs semmi változás. A mensesem mar 2.ik napja késik.Ma csináltam terhességi tesztet, negatív volt /Ugyanúgy az előző 2 is/ Érzek továbbra is kicsi alhasi fájdalmat, mintha meg akarna jönni a menses, de semmi, inkább fehér folyásom van. Hányingerem tegnap egész nap volt, mára az elmúlott, a melleim is fájtak, de már ez sem jelentős, meg talán kicsit meg is vannak duzzadva, de ez menses előtt is mindíg igy szokott lenni. Már próbáltam melegvizes palackkal melegíteni a hasam, hátha az segít. De nem jártam eredménnyel. Minnél tovább késik annál jobban tartok a terhességtől / ugyanis megszakított formában védekeztünk/. Annyi vigasztal hogy idáig a terhességi tesztek mind negatívak voltak, de lehet ezeknek hinni? ill nem túl korai még és ezért nem mutatja ki?

        orvoshoz jelenleg nem tudok menni, mert külföldi államban tartózkodom még 1 ideig...

        Várom és köszönöm válaszát

        üdv.

        R

         

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!


        Nagyon ritkán van csak példa arra, hogy negatív a terhességi teszt, mégis terhes valaki. Szerintem próbáljon megnyugodni, még csak 2 napja késik a menses. Várjon egy hetet, és ha mégse jönne meg, akkor ismételje meg a tesztet. A rosszullétet nemcsak terhesség okozhatja, hanem bármilyen betegség is, ami pedig a mensest is befolyásolja.
        Lehet van egy petefészek-cisztája, és ez zavarta meg a vérzését, így ha nem jön meg, mégis el kellene menni egy nőgyógyászhoz.
        És kérem, a védekezést ne hagyja ki legközelebb, így Ön is nyugodt lehet majd.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-04 11:56:29; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 06:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: