• Szoptatás, vérzés kimaradás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        SZOPTATÁS ALATT LEHETEK ETERHES,,DECEMBERBEN KÉTSZER MENSTRUÁLTAM AZÓTA PEDIG NEM.MÁR A NEGYEDIK KISFIAMNEMSOKÁRA 2ÉVES ÉS MÉG RENDSZERESEN SZOPIK EZ AZ ELSŐ HOGY SZOPTATOK ENNY IDEIG ÉS NEM SZERETNÉK TERHES LENNI TÖBB ESTBE IS ELŐFORDULT MÁR HOGY KIMARADT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM VÁLASZÁT

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!


        A szoptatás alatt általában nincs menses, de előfordul, hogy peteérés is van, sőt, vérzés is. Tehát a nem kívánt terhesség ellen a szoptatás nem nyújt védelmet, ilyenkor is teherbe lehet esni, csináljon egy tesztet, majd keressen fel egy nőgyógyászt, hogy a lehetséges fogamzásgátlási módszereket megbeszéljék.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-04 11:38:31; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 06:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: