• Termékenység?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jonapot,nagyon rendszertelen a menstruációm már 4 éve amiota megszültem első gyermekem szeretnénk egy másik babát is csak az van hogy 4 havonta van tisztulásom,amit szeretnék tudni az hogy ha 4 honap mulva tisztulok rá 14 napra nekem is van peteérésem?lehetséges igy teherbe esni?kertestem fel orvosokat akupumturás kezelésre is jártam de egyszerúen 4-5 havonta van csak meg a menstruációm!!!lehet idegi alap?szeretnék végre teherbe esni!!!egézségesen élek és én is az vagyok!!!köszönöm várom a választ!!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogantatás témában

        Kedves Kérdezőnk!

        Sajnos így a neten keresztül Önnek én nem tudok segíteni, de tanácsként annyit, hogy a peteérés több módon is ellnőrizhető pl.:hőmérőzés, hormonvizsgálat, UH követés.


        A WEBBetegen itt olvashat még a peteérés jeleiről:
        http://www.webbeteg.hu/cikkek/terhesseg/162/


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-05-20 22:26:26; Megválaszolva: 2011. július 29., 07:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: