• Folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! A folyásom nem múlik, és már nem is fehér inkább víz szerű, ez normális a terhesség alatt?Elég nagy mennyiségű.Az orvosom azt mondta h gombám van,írt fel Gynazol krémet, de nem használ.Mit tegyek? Félek nehogy a szülésnél megfertőzzem vmivel a kicsit. Köszönetel:27 hetes kismama

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás, terhesség témában

        Kedves Kismama!


        Terhesség alatt gyakori panasz a nagyobb mennyiségű, vízszerű folyás. Gondot akkor okoz, ha fertőzés növeli meg a mennyiséget, ilyenkor megváltozik az állaga, színe, szaga, irritációt okozhat. Ha panaszt okozó folyás van, akkor kenetvétellel lehet ellenőrizni, hogy milyen kórokozó okozza, és azt célzottan kell kezelni.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-02 13:44:21; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 13:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: