• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő!

        A menszeszem megjött.Megnyugodtam,nagyon örülök.Elmegyek nőgyógyászhoz,hogy többet ne forduljon elő ilyen helyzet.Köszönöm a válaszait!!!(Biztos még fogok kérdezni dolgokat.)

        Köszönettel:Magdi

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Magdi!


        További kérdések esetén várjuk vissza, örülök, hogy megjött a menses, és megnyugodott, legközelebb gondoljon vissza erre a helyzetre, és használjon valamilyen fogamzásgátlási módszert.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-02 13:37:04; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 13:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: