• Csomó a nemi szerven

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Néhány hete a nagyajkamon - vagyis inkább a combhajlatomhoz közelebbi részen - csomót vettem észre. Alapállapotban nem fáj, de nyomásra igen. Nincs rajta színelváltozás, nem piros, nem ég, de elég kellemetlen. 18 éves vagyok, szűz. Utánakerestem hasonló problémáknak, de csak a szőrtüszőgyulladást találtam, de ez azt hiszem kizárható, mert mostanában nem borotváltam azon a területen. Fogamzásgátlót szedek, de a menstruációmmal régóta bajok vannak, kb. fél éve nem jött meg. Köze van ezeknek a tüneteknek egymáshoz? A legközelebbi alkalommal szóljak a nőgyógyászomnak? (Nem szokott megvizsgálni.) Köszönettel, Xvidx

        WEBBeteg szakértő válasza a csomó témában

        Kedves Hölgyem!


        Szerintem megérdemel egy vizsgálatot, ne aggódjon, ha szűz még, nem kell hüvelyi vizsgálat sem, azért szóljon majd. lehet egy Bartholin -ciszta, esetleg tályog az elhelyezkedés alapján, nézesse meg nyugodtan.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-03 17:44:04; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 13:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: