• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Zsirai László! Nagyon köszönöm az eddigi válaszait!Most az történt, hogy febr. 20. -a óta tart a menstruációm: az első 4 nap csak barna folt, az 5. nap ( 24.-én) erős vérzés (2 napig), fejgörccsel, alhasi görcsökkel és ez a nap már a 8. napi késés volt, már nagyon örültem, hogy sikerült a baba, de sajnos nem.Ma febr. 3.-a van és még mindíg van barnás folt. Mit jelent ez? Lehet, hogy "elvetéltem"?El kell -e mennem nőgyógyászhoz? Tisztelettel köszönöm : Ági

        WEBBeteg szakértő válasza a vérzészavar témában

        Kedves Ági!

        Ha sokáig tart a vérzés nem tud mást tenni, minthogy elmegy a nőgyógyászhoz és megnézeti magát. Hogy ez most egyszerű vérzészavar vagy pedig vetélés azt nem tudom, néha még az orvosi vizsgálat sem dönti el határozottan. de azért nem árt elmennie.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László
         



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-06 11:24:19; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 13:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: