• Mi ez??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Nőgyógyász!

        Kérdésemm az lenne, hogy a hasi ultra hang véleményezésében ez áll.

        Vastagabb collum uteri,21 mm kérem keressen fel sürgősen nőgyógyászt.

        nem nőgyógyászati problémával mentem és erre hivták fel a figyelmem.

        Kérem mondja el, mit jelent ez és milyen megoldások jöhetnek szóba.

        55 éves vagyok.

        Várom válaszát : Irénke

        WEBBeteg szakértő válasza a méhnyálkahártya témában

        Kedves Irénke!

        A lényeg, ha a nyálkahártya túl vastag a méhben akkor felmerülnek bizonyos elváltozások kialakulása, amit persze ki kell vizsgálni. a legelső, leveszik a rákszűrést és persze kell csinálni egy méhkaparást, mivel tisztázni kell milyen szövet van ott a méhében. Addig nem lehet semmi sem mondani, de nagyon jó, hogy kijött ez az eredmény, mivel kivizsgált indokol.
        Gyógyulást!

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-01 00:49:02; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 09:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: