• Mi lehet az oka?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Azzal a problémával fordulnék Önhöz,hogy nekem november 19.én megjött a vérzésem és 6 napig tartott!Teszem hozzá,hogy 3 hetet késett mire megjött!Aztán tegnap(december 5.én)megint elkezdtem vérezni!Ez sokkal kevesebb és világosabb mint a vérzésem volt! A kérdésem pedig az,hogy mi okozhatja ezt,hogy most megint vérzek?És mit lehetne ezzel kezdeni? Válaszát tisztelettel köszönöm,Kriszti

        WEBBeteg szakértő válasza a mensrtuáció témában

        Kedves Kriszti!

        Lehet terhesség melletti vérzés, -ezt kell gyorsan kizárni- de lehet akár hormonzavar, polyp, méhgyulladás stb -tehát vizsgálat kell.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor  




         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-15 22:36:12; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 13:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: