• Mitől lehetséges?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktor Nő/Úr!

        Kb. 3napja a hüvelyemben "túrós" váladék van,és körülötte néha viszket... Folyásom nagyon kicsi van. A barátom panaszkodott,hogy az aktus után,illetve közben is csípte a hímvesszőjét valami. Még sajnos nőgyógyászhoz nem sikerült eljutnom, és ötletem sincs,hogy mi bajom lehet. Kérem adjon addig is valami tanácsot, hogy hogyan tudnám magamat kezelni,illetve mennyire súlyos a helyzet.

        Köszönöm válaszát. :Egy aggódó lány

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés, hüvelygomba témában

        Kedves Aggódó lány!


        A túrós váladék bizony folyás, mégpedig gombás. Próbálja meg a recept nélkül kapható Canesten kombi hüvelytabletta+ krém-et, esténként egy tablettát a hüvelybe fel kell helyezni, a krémet pedig a szeméremtestre kell kenni, a párja is használhatja a krémet. A kezelés ideje alatt az együttlét kerülendő.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-27 09:30:54; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 06:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: