• A legrosszabbtól félek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy éve kivették a méhemet, de újra meg kellett műteni, mert egy lóbabnyi polip keletkezett az egyik varrat helyén. Azóta sem érzem magam rendben, bár nőgyógyászatilag állítólag nincs baj. Viszont a székelési szokásaim teljesen megváltoztak, mondhatnám ijesztőek, mert reggel minimum kétszer megyek WC-re és van, hogy még nap közben is 1x, 2x. Ma reggel pl. sietnem kellett és mivel csak egyszer voltam, amikor leszálltam a buszról olyan inger fogott el, hogy hirtelen nem tudtam mit tenni és egy iskolába kéreckedtem be WC-re, mert pár másodperc kellett és nem tudtam volna az utcán visszatartani a székletemet. Enyhe színes váladék van, de nem tudom eldönteni, hogy a hüvelyből, vagy a végbélből. Fogyni nem igazán fogytam, legalábbis nem olyan mértékben, ahogy leírják a vastagbélrák, vagy végbélrákra jellemző fogyást. Van, hogy alig eszem valamit mégis hasmenésem van. És ez van többször, nem a szilárd széklet. Tudom, hogy nem kellene mindjárt a legrosszabbra gondolni, de ijesztő. Fáradékonyabb is lettem. Ha lehet kérem ajánljon kórházat, mert a nőgyógyászati műtétem óta nem bízom a dunaújvárosi kórház orvosaiban. Köszönettel Nagyné Sütő Zsuzsanna

        WEBBeteg szakértő válasza a hasmenés témában

        Kedves Zsuzsanna!

        Panaszai hátterében nem valószínű. hogy nőgyógyászati ok áll.
        Én sebésszel vizsgáltatnám ki magam első körben, ha Dunaújvárosban nem bízik, menjen Budapestre, egyetemi klinikára.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-27 08:58:12; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 06:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: