• Fogamzásgátló tabletta után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kérdésem :

        közel 7 évig szedtem a tri regol fogamzásgátlót és miután abbahagytam a menstruációm meg is jött de most már egy hónapja nincs meg.A párommal védekezünk óvszerrrel mert nem szretnénk még babát.mi lehet az oka hogy most fáj a hasam de már 1 hónapja nem menstruálok ? válaszát előre is köszönöm!

        Hajnalka

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hajnalka!


        A tabletta szedése utáni 2-3 hónapban előfordul, hogy nem jön meg a menses, emiatt ne aggódjon. Ha 3 hónapon belül nem jelentkezik menses, akkor forduljon nőgyógyászhoz, lehet, hogy gyógyszeresen fogják meghozni a vérzést.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-27 09:27:39; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 06:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: