• Mi lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

         

        Tisztelt Doktornő/Úr!

        PCOS miatt Meforalt szedek, állandó gombás panaszaim voltak. Időközben myoma eltávolításom is volt. A gombás panaszaim úgy tűnik rendeződtek, de a műtét óta a vérzésem (újból rendszertelen is) és 10-12 napig is elhúzódik. Ebből 1-2 nap erős, majd kb. 10 napig csak pecsételő, de élénk piros színű. Mi lehet ennek az oka? Összefügghet a műtéttel? (október végén operáltak)

        Várom válaszát! Tisztelettel: Némethné

        WEBBeteg szakértő válasza a PCOS témában

        Kedves Hölgyem!


        Hormonális rendellenesség tűnik valószínűnek, ezért javasolnám, hogy keresse fel az Önt operáló orvost (Ő pontosan fogja is tudni hogy honnan vette ki a miómákat), így jobban meg tudja ítélni, lehet-e a műtétnek köze a mostani pecsételéshez, de inkább a PCOS-el lehet összefüggésben a mostani helyzet.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-26 14:31:32; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 06:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: