• Kérem segítsen....

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!

         

        Sürgősen segítségre lenne szükségem, remélem számíthatok Önre.

        A következő problémaim vannak sajnos. Fél évvel ezelőtt elköltöztem otthonról, és albérletben lakunk a párommal egy másik megyében. Viszont a betegkártyám még mindig a régi háziorvosomnál van. A kérdésem az lenne, hogy ahhoz, hogy az új lakhelyemen is el tudjak menni oroshoz, mindenképpen el kell onnan hoznom a kártyám , és új orvost kell keresnek? Szakrendelésen, pl.: nőgyógyászaton is kell beutaló minden esetben? Mert az a gondunk, hogy nagyon úgy néz ki, hogy kisbabát várok, és fogalmam sincs hol induljak el, mehet-e így az albérlethez legközelebbi kórházba? Vagy kell új háziorvos? Azért is sürgős, mert nem biztos még, hogy meg tudjuk tartani a babát. Abortuszt se lehet valahogy gyorsított eljárásban elvégezni? Milyen papírok kellenek hozzá?Hogyan, milyen módon járjak el?

        Előre is köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!


        Először is csináljon egy terhességi tesztet, majd a párjával gondolja végig, mit szeretne csinálni.
        Majd forduljon nőgyógyászati szakrendelésre, ide nem kell beutaló, és a megfelelő tájékoztatást meg fogja kapni. Terhességmegszakítást nem lehet gyorsítani, de nem vesz hosszú időt igénybe a folyamat. Kérem, ha nem szeretne gyermeket, akkor gondoskodjon a megfelelő védekezési módszerről, hogy az ilyen műtéteket, és annak következményeit elkerülhesse.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-25 17:41:20; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 14:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: