• Válasz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        köszönöm hogy válaszolt a kérdésemre.

        igen a menszeszem az rendben van bár soha nem volt rendszeres de mióta fogmazásgátlót szedek azóta beállt.voltam már nögyógyásznál rá is kérdeztem a dologra de a doktorúr csak annyit mondott minek nekem nagyobb mell majd ha gyerekem lesz kialakul.bár megvizsgált de gondolom ha más elváltozás lett volna akkor szól azt mondta minden rendben van. konkrétan nem válaszolt hogy fog e még változni mert ha jól tudom még 22éves koromig változhat.a testsulyommal sincs problémám mindig vékony alkat voltam lehet hogy tul vékony is mert elég magas vagyok (169cm/55kg).nem lehet ezen valami egyszerü hormonpotlással javitani gondoltam a fogamzásgátló segit majd rajta de már több mint fél éve szedem és nem változott semmit.nincs valami gyógytea vagy olyan más élelmiszer vagy füvek vagy talán gyógyszer  amit érdemes lenne kipróbálni? nagyon gátlásos vagyok emiatt.ismételeten várom válaszát.

        D.

        WEBBeteg szakértő válasza a kis mellek témában

        Kedves Hölgyem!


        Úgy tűnik nekem, ez valóban alkati dolog lehet, nem is beszélve arról, hogy valóban elég sovány, ami ugye befolyásolja valamennyire a mellek méretét. Talán ha sikerülne híznia kicsit, ezen a területen is érhetne el pozitív változást. A fogamzásgátló van, akinél (a hízás miatt) okoz növekedést, de egyáltalán nem mindenkinél. Nincs erre a célra gyógyszer, vagy hormon forgalomban, a természetes szerek pedig inkább a pénztárcájára hatnának, semmint a méretekre.
        A hízást javasolnám, próbálja meg, higgye el, néhány kiló is okozhat annyi változást, hogy jobban érzi majd magát a bőrében.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-25 15:09:36; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 13:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: