• Fogalmzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Nő/Úr! 17 éves lány vagyok! És egy hónapja kezdtem el szedni a Novynette fogalmzásgátló tablettát...és eddig is éreztem néha mellfeszülést... de most a jobb mellemben tapintható egy csomó...és azt olvastam hogy ezzel orvoshoz kell forduli , viszont azt is olvastam máshol hogy ez elmúlik! Mi tévő legyek? És mi lehet ez a csomó?...Köszönöm a válaszát! Fanni

        WEBBeteg szakértő válasza a csomó, mell témában

        Kedves Fanni!


        Mivel vizsgálat nélkül nem lehet eldönteni, milyen csomóról van szó, így mégis javasolnék egy vizsgálatot. A sebészeteken szokott lenni emlőszakrendelés. Itt egy vizsgálattal el tudják dönteni, hogy milyen jellegű csomóról van szó, és igényel-e további vizsgálatot. Valószínű egyébként, hogy a fogamzásgátló hatására az emlő mirigyes állománya változott meg, ami nem rosszindulatú elváltozás, csak kontrollt igényel, ne izguljon.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-25 12:34:17; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 13:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: