• Aggódás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Doktor Úr!

        Kb. 1-2 hónapja van egy problémám. A hüvelyemből mikor állok kitódulás van kb. diónagyságban. Lefekszem, akkor teljesen visszahúzódik. Semmi féle fájdalmat nem érzek, és nem is okoz problémát semmi téren sem, illetve kellemetlen érzés csak!

        Kérem szépen a válaszukat, remélem, hogy nincs nagy baj!

         

        Köszönöm szépen a kérdésemre a választ!

         

        Tisztelettel:

          

         

        WEBBeteg szakértő válasza a méh süllyedés témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem valószínű, hogy nagy baj lenne. Nem írja, hogy hány éves, de az évek múltával, ha már szült, a szövetei gyengülésével előfordulhat, hogy a hüvelyfalak, vagy a méh megsüllyed, és a hüvelybemeneten mintegy kicsúszik. Ez korrigálható speciális eszközzel, vagy műtéttel Érdemes elmennie egy vizsgálatra, hol megállapíthatják, melyik az Ön számára legmegfelelőbb módszer. Ellenőrizni mindenképpen szükséges, még akkor is, ha panaszt nem okoz, mert így látatlan azért nem teljesen biztos, hogy erről van szó.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-25 11:54:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 13:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: