• Nem jött még meg

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        16 éves lány vagyok.

        ma vagyok a 34. napban, és még nemjött meg. fiúval úgy nem voltam. csak szerettük volna, de nemjött össze a vége..

        lehet, hogy a stressztől késik? a hónapban műtötték apukámat, beteg voltam, fogorvosnál is voltam ahol eléggé pánikoltam, barátom is járt orvoshoz hetente.

        Valószínűleg ettől van, hogy kb 3 hétig folyamatosan ideges voltam, most pedig azért, meert nem jön meg.?

        felvagyok fúvódva, mint ahogy szoktam lenni, néha feszül a mellem, 1 hete fájt alhasam, ahogy szokott, és kezdek nyűgös, hisztis lenni.

        Köszönöm válaszát

        Ivett

        WEBBeteg szakértő válasza a menstuáció témában

        Kedves Ivett!


        Az együttlétből mi nem jött össze vajon? Volt-e behatolás, vagy már az sem. Ha volt, akkor bizony védekezni kell akkor is, most pedig egy terhességi tesztet is csinálhatsz.
        Ha behatolás nem volt, akkor nincs miért aggódnod, mert a hormonrendszerednek még érnie kell, előfordulhat időnként, hogy késik, és valóban, a lelki panaszok is befolyásolhatják ezt, vagy egy nagyobb betegség is.
        Orvoshoz akkor érdemes menni, ha az alhasi fájdalmak fokozódnának, és már egy normál mensesgörcsnél erősebbek, mert akár egy egyszerű petefészek-ciszta is okozhat hasonló panaszokat, amit UH lehet ellenőrizni.
        A tüneteid alapján szerintem napokon belül meg fog jönni a mensesed.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-24 11:58:29; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 11:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: