• Vérzés szex után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktor Nő/Úr!

        Én egy 21éves lány vagyok és azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy szeretkezés után kisebb vérzés lép fel, az elején nem zavart de most már napközben is van némi barna folyásom,fogamzásgátlót szedek igy a menstruációm nem szokott késni.Azonban a szeretkezés elején érzek némi fájdalmat amit annak tudok be, hogy nem tágultam ki kellően, gondolom ebből adódik a vérzés is vagy esetleg lehetnek más oki is?Szükségszerű elmennem nőgyógyászhoz vagy "meggyógyul" magától?

        Előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a pecsételő vérzés témában

        Kedves Hölgyem!


        Valószínű lehet egy fertőzése, ami a vérzést okozza, és ez nem múlik el magától, bizony el kell menni egy vizsgálatra. A megfelelő kezeléssel mind a vérzés, mind a barna folyás (ami a vérzés miatt barna) és persze a fájdalom is el fog múlni, ellenőrzésre ezért szükség van.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-24 11:53:42; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 11:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: