• Folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jonapot kivanok En a DR Notol szeretnek tanacsot kerni.azert fordulok onhoz mert mar elegem van abbol hogy idokozonkent elojen nelam ijen tejszeru majd surubb alagu huvelyi folyas.Orvoshoz is mentem de mast nem adtak csak valami jodos huvelykupot ami nem segittet semmit,ezert mar nem is megyek el dokihoz inkabb tanacsot kerek ontol.nem viszket nem eg csak zavaro folegy ha egyutvagyunk a ferjemmel.es menzez ellot kb egy hettel megnovekszik a mannyisege meg ragadosabba valik.mit tudna tanacsolni mit tegyek,hetente 3 szor csinalok huvelyoblitest Tantum Rosa huvelyfertotlenito granulatumot hasznalok. Valaszat elore is koszonom. Udvozlettel Daniella

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Daniella!


        Valóban a kúp amit kapott nem a legmegfelelőbb. Anélkül viszont nem lehet kezelni, hogy tudnánk, baktériumot, vagy gombát kell gyógyítani. Valószínű, hogy gombáról van szó, amire lehet recept nélküli kúpot is kapni a gyógyszertárakban. Ha panaszait viszont nem gomba okozza, akkor nem lesz jobb a helyzet. Nyugodtan szólhat az orvosnak, hogy legutóbb milyen kúpot kapott, és az nem használt, egy másikat fog akkor adni.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-23 15:30:31; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 10:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: