• Terhes nem vagyok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DR. nő január 18 volt normális menszeszem és február 1-4 ig pecsételő vérzésem volt, ami 2-3csep volt amikor elmentem orvoshoz amikor meglátták hüvej uh on hogy a petefészken apró petyek vannak nem kaptam rá semitt. Most február 18 án nem jött meg ma vettem tesztett negatív volt mi lehet a progléma ? vagy nem is kelet volna megjönni mert ahogy tetcet írni ami 1 én volt az lehet hogy menszesz volt akkor most mikorra várjam ? nem védekezünk, de akkor terhes nem lehetek mert negatív volt az eredmény akkor meg az elváltozás tol lehet ez ? köszönöm válaszát előre is

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!

        Apró pettyek a petefészken-nem tudom értelmezni-nem túl tudományos a petty.Vérzéskimaradás lehet apró cysta-PCO miatt,lehet pillanatnyi átmeneti,vagy tartósabb hormonzavar,,tabletta abbahagyás utáni vérzészavar, stressz, anyagcsere-változás stb miatt-innen csak sorolhatom a több lehetőséget-így ennek semmi értelme.


        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-24 10:40:10; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 10:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: