• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        24 éves lány vagyok. Óvszerrel védekezünk a párommal. Sosem volt teljesen rendszeres a menstruációm, de most már két hete késik. Ma csináltam egy tesztet (Coralene), negatív lett. A hasam görcsöl, mintha meg akarna jönni. Más tünetem nincs. Előfordulhat, hogy mégis terhes vagyok? Előre is köszönöm segítségét!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!


        Nagyon kicsi a terhesség esélye így, hogy 2 héttel a menses kimaradása után negatív teszt van. Mivel panaszok is vannak, érdemes lenne elmenni egy vizsgálatra, mert lehet, hogy csak egyszerű hormonális ingadozásról van szó, de lehet egy növekvő ciszta is, ezt UH-al ellenőrizni kellene.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-23 10:15:34; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 09:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: