• Teherbe tudok esni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nő/Úr!

        A párommal már lassan 3 éve nem védekezünk, de ennek ellenére nem leszek állapotos.Legutóbbi nőgyógyászati vizsgálatkor megmondták, hogy mikor vagyok fogano képes, akkor meg is történt, de mégsincs semmi! Valamint a ciklus.hu-n követni tudom magam is az eseményeket, de hiába probálkozunk.A mensimmel is minden rendben az ovulációmat is érzem, hogy mikor van, de valahogy nem jön össze.

        Bár igaz fiatalok vagyunk, van még időnk, de azért kicsit aggódom! Nem tudom, hogy velünk van-e baj, vagy mégis rosszul csinálunk valamit?

        Előre is köszönöm a válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a meddőség témában

        Kedves Hölgyem!


        A 3 év, bizony elég sok, vajon beszéltek-e erről kezelőorvosával? Ilyenkor indokolt a meddőségi ambulancia felkeresése, ahol korrekten ki fogják vizsgálni, mert több ok is lehet a háttérben. A párjának is el kell mennie urológushoz, hogy vele rendben van-e minden. Önnek is kell több vizsgálat is, szó lehet akár összeférhetetlenségről (amikor a hímivarsejtek nem képesek áthatolni a méhnyákon), vagy akár lezárt petevezetők is lehetnek. Ezt látatlanban nem lehet megmondani, mind a meddőségi szakrendeléseken vizsgálandóak. Hormonális kivizsgálásra is szükség lesz. Lehet, hogy egyszerű a probléma, ne izguljon, mielőbbi babavárást kívánok!



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-22 10:36:34; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 07:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdvözlöm! Nekem olyan problémám van, hogy menzesz előtt van hogy már 2 héttel előtte beütnek a PMS tüneteim. Azok közül is a mellfájdalom a legrosszabb. Na már most ez elég zavaró hiszen így 1 hónapban maximum 2 hét nyugtom van . Előző...
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Állandó hüvelygyulladásom van.30éves vagyok,még nem szültem.Az egész úgy kezdődött hogy decemberbe antibiotikumot kellett szednem,folyás jelentkezett.Hüvelygyulladást állapitottak meg,macmirorort használtam nem...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó