• Probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 22 éves lány vagyok,2 hónappal ezelött barna folyásom volt 3 napig,januárban 22.- e helyett 30.-án jött meg a menstruációm.E-mellett 3 hete haspuffadásom van,székrekedéssel ami már régebb óta megvan.Fájdalmam nincs.Ön szerint mitől lehet? Sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok,vékony testalkatú vagyok.

        WEBBeteg szakértő válasza a haspuffadás, menstruáció témában

        Kedves 22éves!

        Én mindenképpen beépítenék az étrendjébe müzlit. Méghozzá a legolcsóbbat, mert abban biztos van elég pehely. Szóval vagy reggeli vagy uzsi mindegy, de legalább egy éven keresztül minden nap ezt kellene ennie. De lehet, hogy örökké.
        A másik a barna folyás. Szerintem minden ember életében lehet egy kis vérzészavar, emiatt nem kell aggódni, ha nem ismételődik, vagy nem lesz több héten keresztüli elhúzódó vérzése, akkor nem kell félnie.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-21 22:43:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 06:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: