• Evés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        14 éves vagyok. Napi hányszor egyek? Ha 155 cm-,és 44 kg vagyok az normális?? Aggaszt,hogy már 5 hónapja nem jött meg a menzeszem.. Most voltam vérvételen. Mit,hogyan,és mennyit étkezzek naponta. Nem szeretnék fogyni-,se hízni! Adjon egy pár jótanácsot! Köszönöm!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a étkezés témában

        Kedves Fiatal lány!

        Próbáld meg visszakeresni az eddigi kérdéseid, küldtünk már válaszokat korábban is. Táplálkozási tanácsot is, és nőgyógyászati választ is.
        Amit most hozzátennék, hogy egy tinédzserambulanciára is elmehetnél a nőgyógyászatra, ahol a hormonális vizsgálatot is tudnak vérvétellel nézni, a mensest rendezni kellene, mert komoly következménye lehet a jövőben. Nem tudom, milyen vérvételed volt, amikor mész ez eredményedért, az orvosnak mondd el a problémádat!



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-20 16:34:49; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 06:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: