• Menstruációs probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr.Úr/Nő!

        Azzal a kérdéssel szeretnék önhöz fordulni, hogy a menstruációm december 27.-én jelentkezett utóljára és azóta nem jött meg.Panaszaim nincsenek viszont nem védekezem semmilyen formában,mivel 2 gyerek után tetettem fel hurkot de két éve levetettem mert nagyon bőséges volt a menstruációm.Csináltam egy terhességi tesztet három napja, ami negatív lett.Már 44 éves vagyok elképzelhető,hogy abbamarad a vérzés vagy még ez korai lenne?

        Előre is köszönöm!

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!


        Elképzelhető, egy kicsit még korai lenne a klimax. Ezért javaslom keressen fel egy nőgyógyászt, aki egy vizsgálattal el tudja dönteni, van-e valamilyen rendellenesség a háttérben.
        A fogamzásgátlást egyébként nemcsak méhen belüli eszközzel lehet megoldani, amennyiben probléma lenne még egy terhesség, kérem ezt is beszéljék meg a vizsgálaton, hogy milyen más módszert ajánlanak, mert egy nem kívánt terhesség abortusszal végződhet!


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-20 15:58:27; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 14:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: