• Alhasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor nő/úr!

        Kb 3 hete alhasi fájdalmam van, amivel jártam nőgyógyásznál, de negatív lett a vizsgálat. Bár egy miómám van, de pici és eddig panaszt nem okozott. A nőgyógyász szerint sem a mióma okozza a fájdalmat. Jártam gasztroenterológusnál is, de ott azt mondták, hogy az a rész, amit fájlalok és nyomásra érzékeny, egyértelműen nőgyógyászati terület. A vérvétel eredményem is gyulladást jelez, mert 28 mm/h a süllyedés, a többi érték mind jó. A vizeletemben van még eltérés, az fvt:7, a baktérium pedig 342, de ott a normál érték 500-ig van. Vizeléskor nincs semmilyen fájdalmam.

        A háziorvos felírt egy antibiotikumot, ami sok féle gyulladásra jó, de nem tudom, hogy beszedjem-e úgy, hogy nem tudom van-e és hol van gyulladás.

        Kérem adjon tanácsot!

        Köszönettel,

        Anikó

         

        WEBBeteg szakértő válasza a alhasi fájdalom témában

        Kedves Anikó!


        Nem tudom, van-e bővebb folyása esetleg? A vérképéből a háziorvosa azt is láthatja, hogy vírusos, vagy bakteriális eredetű a panasza, ezért írta fel az antibiotikumot a 3 hete tartó panaszokra. Amit megtehetnek, az a hüvelyváladék levétele, de abból annyit tudnak csak, hogy gomba vagy baktérium a kórokozó. A méhnyakváladék tenyésztése csak hetek múlva lenne meg. Nem írja, melyik antibiotikumot írta fel a háziorvos, de biztosan figyelembe vette, hogy nőgyógyászati okot sejtenek a háttérben, szerintem nyugodtan szedje el.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-19 12:26:25; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 07:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: