• Elvetéltem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!Febr.6-án kellett volna menstruálnom,mivel napok óta fájogatott a hasam,de nem jött meg,"máshogy" éreztem magam,csináltam terhességi tesztet,ami pozitív lett.Majd 11-én elkezdtem nagyon görcsölni,majd vérezni is,volt alvadt vér is.Ma voltam orvosnál,azt írta a leletre:kp.szűk hüvely,portio hátul,kp.nagy méh afv-ben,szabad környezetben.Mit jelent ez?UH-ra nem kerültem be,majd csak hétfőn lesz rendelés,nem tudom addigra fog-e látszódni még valami.Miért kezdhettem el hirtelen vérezni?Szeretnék kisbabát,félek nehezen fog sikerülni.Mikortól indul most újra a ciklusom,mikor fogok ovulálni?Köszönöm válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a vetélés témában

        Kedves Hölgyem!


        Valóban úgy tűnik, vetélés zajlott le. Hétfőn kiderül, látnak-e valamit még az UH-al. A vérzés okát sajnos ilyenkor nem tudjuk megmondani. Egy vetélés esetén még nem kell vizsgálódni, nem is kell izgulnia. Lehet, hogy vérvétellel ellenőrizni fogják, de ha semmi sem látszik, akkor ez nem valószínű.
        Várjon 3 ciklust, addig szedjen vitamint, és utána lehet megint próbálkozni a babával. Fel a fejjel, sajnos elég gyakran előfordul vetélés az első trimeszteben, amit sokszor csak a késő, bővebb menses jelez, ne izguljon, nemsokára tervezhetik a következő babát.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-19 12:17:03; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 07:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó