• Leletem magyarázata

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/Doktornő! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy leletem magyarázatáról némi tájékoztatást kapjak. Egy éve szültem, és a cytológiai vizsgálatom alatt más vizsgálatokat is elvégzett a nőgyógyász. Ez normális? Voltam 6 hetes vizsgálaton, akkor nem végeztek ilyen vizsgálatokat. A leletemben nem értem, hogy mit jelent az, hogy jobb ov.-ban számos 5-6 mm-es tüsző, bal ovarium nem hozható látótérbe. Illetve nem tudom, hogy normális esetben ennyivel szülés után is elfogadható, hogy közepesen vastag és feszes a hasfalam, és közepesen tág a hüvely? Egyáltalán ez összefüggésben van a szüléssel? Válaszát előre is köszönöm: egy elgondolkodó anyuka!

        WEBBeteg szakértő válasza a nőgyógyászati vizsgálat témában

        Kedves Anyuka!

        A közepesen tág hüvely normális. A közepesen vastag hason csak maga segíthet. Ha plusz kilói vannak, akkor fogyókúra és persze hasizomerősítés. A tüszők normálisak, de szerintem minden rendben van magánál. Egyszerűen alapos volt az orvosa. Szerintem ez nem baj. Nincsen semmi baj. A nem hozható látótérbe ovarium attól még ott van.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-13 13:54:49; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 12:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: