• Mi befolyásolhatja a mestruációt?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/úr! Azzal a kérdéssel fordulok önökhöz, hogy egy influenzás megbetegedés okozhat-e mestruáció késést? Valamint Hogy az erre szedett algopirin és a betegség eredményezhet-e téves negatív terhességi teszt eredményt? És ha igen ez menyiben lehet hatással egy esetleges terhességre? Válaszukat előre is köszönöm. Üdvözlettel:Orsi.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Orsi!


        Egy szervezetet megterhelő betegség, és gyógyszerszedés is okozhatja a menses késését, emiatt nem kell izgulnia. Ha kimarad a menses a fentiek a terhességi teszt eredményét nem befolyásolja. Ismételje meg a tesztet néhány nap múlva. Ha mégse jönne meg a menses, és babát terveznek, érdemes elmenni egy vizsgálatra.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-18 15:44:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 15:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdv. Ma voltam rákszűrésen és ezt a leletet kaptam. Kolp. B zónán 5-től 7 óráig 2 db jód neg. Sziget. Dg Colp. atypia Jav. Ecetsav próba Dg. A méhnyak gyulladásos betegsége. Nem mondta el a doktor úr hogy ez pontosan mit jelent de én...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó