• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornö.Kösszönöm szépen a vállaszokat sokat segitett ismént.Tudom hogy elkellene mennem orvoshoz,de ahogy irtam sajna a korházba rákszürést csináltak csak és ott elzavartak másik orvoshoz,ahogy irtam fizetni kell.Sajna aszt nemtudom,hogy hol lehet csinálni mendöséget ahogy irta,mert én Nagykörösi voltam és most 2éve Salgotarjánba lakom.2szer voltam nögyogyásznál,1szer régen azért mert vot sajna csunya petefészek gyulladásom.Kertész lányvoltam és tavakat is csináltunk az meg hideg viz volt 3évig csináltuk.Lehet ezért nemsikerül a baba? :( akkor kaptam rá gyogyszereket.24éves lány vagyok.Doktornö az mitöl lehet hogy sokat fáj a hasam alja van olyan hogy nagyon betud görcsölni,persze akkor nincs mestruáciom?

        Szabina..

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvállalás témában

        Kedves Szabina!


        A petefészek gyulladás bizony okozhatott olyan összenövéseket, ami okozhatja a meddőségi panaszokat. Ez az alhasi fájdalmat és puffadást is megmagyarázná, ezért vizsgálatra szükség lesz. Kórházakban és klinikákon a nőgyógyászaton szokott lenni meddőségi szakrendelés, ami pontosan úgy működik, mint egy nőgyógyászati ambulancia is, tehát ingyen van.
        Salgótarjánban érdeklődjön a kórházban, ha jól tudom, ott is van szakrendelés, de biztosan fognak tudni segíteni, hova fordulhat.

        Salgótarján, Szent Lázár Kórház
        3100 - Salgótarján, Füleki u. 64.
        Tel: 32-311-222 / 2338



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-17 10:40:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 14:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: