• Mért lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm önöket avval a kérdéssel fordulnék önökhöz hogy a polycystás ovarium syndrómát nem kell kezelni ha nem szeretnénk hogy teherbe esünk ?vagy minden féleképen kezelni kell ha akarunk gyereket ha nem . És még azt is szeretném kérdezni hogy félidő óta nagyon fájnak a melleim feszülnek mintha belenne dúranva igazság szerint tegnap kelet volna megjöni e de nem jött lehet hogy azért fáj hogy meg fog jönni? de nekem soha nem szokott feszülni , vagy az hogy PCO SY. van esetleg terhesség mejk lehet ? köszönöm a válaszukat aniko

        WEBBeteg szakértő válasza a PCOS témában

        Kedves Anikó!


        Nem tudom, hogyan mutatták ki a PCO-sy-t Önnél. Lehet, hogy csak a petefészken láttak eltérést, de lehet, hogy panaszai is vannak? Ettől függ a kezelés. Ha nincsenek panaszok, és még nem tervez babát, és a menses nem túl rendszertelen, nem biztos, hogy kezelni kell.
        Az emlőfájdalom a menses velejárója is lehet, a ciklus után valószínűleg elmúlik majd. Ha mégse, nézesse meg háziorvosával. A menses lehet, hogy a PCO miatt késik, de amennyiben a terhesség felmerül, hát csináljon egy terhességi tesztet is.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-17 11:07:34; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 14:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: