• Gyógyulás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Úr/Nő! A segitségét szeretném kérni a következő problémám miatt ami már kb.8 hónapja húzódik.Állandó visszatérő méhkürt és petefészek gyulladás keresztcsont tájéki fájdalom, és fáj a bőröm is ha megérintem.A jobb csípőm felett is izomszerü fájdalom szokott jelentkezni.Mintha izomlázam lenne és fáradt vagyok.Egész nyáron hátfájdalom gyötört,nem tudtam meghatározni pontosan hol valahol a hát közepén, ami őszre elmúlt,de utána vese-epetájéki szúró fájdalmak jelentkeztek.Már nem tudtam mire vélni ezt a sok különböző tünetet így hát végigjártam azokat az orvosokat akiktől a segitséget reméltem.Ortopédia:scoliosis,gyógytornát javasolt és azt mondta amíg nem tornázom rendszeresen nem múlik el a fájdalom.Nőgyógyászat:állandóan antibiotikumot kaptam.Urológiai vizsgálat:hólyag gyulladás, antibiotikum.Belgyógyászat:mentális betegségre gondol,bár nem volt vizsgálat.Hasi ultrahang is volt:az epevezeték szifonszerüen meghajlott és apró echok jelezhetnek.Ez nem biztos mert ez a lelet nincs meg.Vérvétel:koleszterin5.87. Somato diagnosztikán is voltam ,a következő leletet kaptam.Az epigestrum kp. mértékben sugaraz.A gerincoszlop sagittalis irányban sávszerüen sugaraz,horizontálisan számos infrajel látható az ágyéki és a keresztcsonti ideggyökök közelében.A nyaki gerinc elmeszesedett.A csuklyásizomban és a vállakban számos izolált infragoc található.Kérem ha tudna segítsen,mert nagyon megszeretnék gyógyulni,és szeretnénk a férjemmel még 1 gyermeket vállalni,de amíg ezeket a problémákat nem oldottuk meg nem merünk.Higgye el minden higiéniai dolgot betartok,melegen öltözöm,el vagyok keseredve,hogy minden nap fáj valamim 30évesen.Köszönöm:Adrienn

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvállalás témában

        Kedves Adrienn!


        Azt gondolom a leveléből, hogy nem biztos, hogy boldog, így egy adag szomorúság van a hangjában, ami a testi mindenféle tüneteket befolyásolhatja. először is ki kell zárni testi betegségeket. Ha nincs nőgyógyászatilag gondja, ha urológiailag meggyógyult és a gerincére is tornázik, akkor elvileg más baja nem lehet, tehát akkor lehet gyerekprogramozni. Szóval a testi dolgokat ki kell zárni, de utána a lélekkel is foglalkozni kell, és persze tisztázni kéne miért nem boldog. Nem esik teherbe azért? Akkor meg a párjával kell ezt megbeszélnie. Szóval javaslom, hogy öntse ki a lelkét és rakjon rendet magában, mert a testi és lelki harmónia mindenképpen fontos a gyermekvállalás előtt. Sok sikert!


        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-18 14:09:32; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 14:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: