• Egy éve nem esem teherbe, kivizsgálás szükséges?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jonapot Doktornő.Kösszönöm szépen a vállaszát.Sokat segitett a teákban is meg a fehér folyás ügyében.Az antibiotikumok véget lehetett tényleg a késés,mert sajna megjött tegnap és ezért késhetett 4napot.Vérzésemmmel még nemvolt gond,megjött idöben.Decemberben volt 1éve hogy probálkozunk a babával de sajna még sikertelenül. :((( ezért gondoltam hogy elkezdem iszogatni a teákat, multhonapban keztem el a cickafarkfüvet meg a palástfüvet.Tavaly elmentem olyan nögyogyászatra ahol csak a rákszürést csináltattam meg,vagyis ott nemkellett fizetni mert nem fogadott orvos volt.Ott felhoztam a bajom hogy kiszeretném vizsgáltattni magam,erre elküldtek másik orvoshoz ahol 5ezer ft-kat kérnek minden vizsgálatért.Azmeg nagyon sokba kerülne mire kivizsgálnának.De megfogattam ebben az évben elkell menni...Akkor maga is ugy látja,hogy elkell mennem?

        WEBBeteg szakértő válasza a meddőség témában

        Kedves Hölgyem!


        Úgy látom én is, hogy ideje kivizsgálásra mennie. Azt nem értem, miért kellene fizetni a vizsgálatért? A meddőségi kivizsgálás ingyenes, és nagyobb klinikákon biztosan talál meddőségi szakrendelést. A gyógyteákat fogyassza nyugodtan, de szisztematikus kivizsgálásra van szükség Önnél is, és a párjánál is.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-16 12:25:21; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 12:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: