• Meddőség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm önökett  egy ojan kérdésem lenne hogy 27 éves vagyok és van 2 gyerekem a kisebik juliusban lesz kettő, és az ő megszületése óta szedtem a triregol fogamzás gátlót és most 2 hónapja abba hagytam mert szeretnénk babát és ebbe hónapbam a menszeszem lőtt 2 héttel volt egy kis pecsételő vérzésem 3 napig. Elmentem orvos hoz és hüvej uh-al megálapitották hogy Polycystás ovarium syndromám van maguk szerint menyi eséjem van a terhességre ? és ezt a betegségett hogyan kezelik?   És még azt szeretném hogy uterus endom 7 mm er az jó? előre is köszönöm válaszukat                                                                                                                                                                   

        WEBBeteg szakértő válasza a PCOS, gyermektervezés témában


        Kedves Kérdező!

        Középidőben a 7 mm-es endomerium elég jó. Hormonvizsgálat kell a PCO-sy megállapításához és HGB1ac vizsgálat is. Ezen vizsgálati eredményektől függ a esélye. PCOnál az esélyek egyáltalán nem rosszak, ne keseredjen el, de lehet hogy kezelésre szorul. Sok sikert kívánok, kitartás a harmadik gyermekig.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-17 09:40:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 10:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: