• Terhesség jelei

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/Doktornő! 6 napja késik a menstruációm. PCOS-beteg vagyok. Szedem a metformint már július óta. A metformin elkezdése óta 3 napnál nem késik többet. A tegnapig a reggeli hőm 37 volt, ma reggel csak 36 de nem jött meg. A 27 napon volt egy kis pecsételő vérzésem múlt pénteken, azóta semmi. Vannak hasi görcseim, székrekedésem, és nincsenek pattanásaim most előszőr amióta menstruálok. Mindig szoktak lenni menzesz előtt. Válaszát köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!

        Legyen türelemmel! Hat nap alatt nem lehet diagnostizálni semmit, pláne PCO-esetében. Két hét menseskimaradás után vegyen egy gyógyszertárí terhességi tesztet, és ha az pozitív, akkor jelentkezzen orvosánál. ha negytív, ismét két hét múlva kontroll teszt és ennek eredményével keresse fel orvosát.

        Üdvözlettel,
        Dr. Csősz György, nőgyógyász


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-06 11:32:05; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 11:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: