• Vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Válaszadó!

        Már többször is tettem fel itt kérdést. Próbáltam olvasgatni mások kérdéset, és a válaszokat, de nem találtam hasonlót, úgyhogy újra írok.

        Az a problémám, hogy mikor legutóbb együtt voltam a barátommal vérzés jelentkezett szex közben. Nem tudom mi lehetett az oka, mivel fájdalmat egyáltalán nem éreztem. Megkértem, hogy nézze meg honnan jön a vér, bentről, vagy csak kintről, de nem volt hajlandó, mivel megijedt a vértől. Utána azt vettem észre, hogy nagyon csípett pisilés közben. Ebből arra következtettem, hogy csak "kint" lehetett a sérülés. Ennek mi lehetett az oka? Úgy éreztem elég nedves is voltam. Soha nem volt még ilyen. Nőgyógyászhoz kb két hét múlva amúgy is mennék, és majd megkérdezem őt is, csak addig szeretnék egy kis megnyugtatást. (és elénézést a megfogalmazásért)

        Előre is köszönöm a válaszát.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Hölgyem!


        A vérzés forrása pedig valószínűleg mégis belül van, el is mondom, miért gondolom így.
        A hüvelygyulladás alatt gyakran válik sérülékennyé a méhszáj felszíne, ami az együttlét után vérzéshez vezethet. Nem feltétlenül jár egy fertőzés túl bő folyással. Vannak olyan bakteriális fertőzések, amik egyidejűleg okozhatnak húgyúti fertőzést is, ami pedig fájdalmas vizelést, égő, csípő érzést okoz. Ezt valóban fontos lenne kivizsgálni, és olyan antibiotikumot kellene szednie, amit a párja is kapna, hogy megelőzzenek egy visszatérő fertőzést.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-13 21:20:36; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 06:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: