• Még mindig!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. Farkas Ágnes!

        Biztosan emlékszik rám, én vagyok az, aki még mindig vérzéssel szenved, és akinek jan. 21-én vették le a mirenáját. Nagyon köszönöm az eddigi válaszait, de most úgy érzem, hogy baj van.  A hétfőn elinduló vérzésre ráfogtuk, hogy valószinüleg menstruáció!  Azonban most péntek van, és nagyon sok van. A háziorvosom felírta a vasat, a nőgyógyászommal szerdán beszéltünk telefonon, ő is mondta a vasat, valamint ergam cseppet. Szerda este óta szedem őket, de még mindig van rendesen  Mit tegyek Ón szerint. Régen is erős volt a menstruációm, de azért az 5. napon már láthatóan csökkent. Várjak még? Hátha elmúlik, vagy keressek meg egy másik nőgyógyászt? Félek, hogy kivérzek! Ez lehet, hogy ez furcsán hangzott, de nagyon félek. A férjem külföldön van, én meg itt vagyok a kislányommal. Kérem , hogy segítsen dönteni! Várjak még, vagy menjek be az ügyeletre? Szakrendelésre ma már nincs lehetőségem bemenni, mert ma meg holnap mindenképpen kell dolgoznom! Köszönöm előre is válaszát, az  eddigiek  is mindig nagyon sokat segítettek!

         

        Tisztelettel:

        Gabi 333

         

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Gabi!


        Megértem az aggodalmát, hiszen ilyenkor a bizonytalanság a legrosszabb, mert nem látjuk a végét. És pontosan ezért javaslom azt, hogy igenis menjen el egy vizsgálatra. Több, mint 3 hete tart a vérzés. Lehet, hogy nem vesztett sok vért, mert az elején "csak" pecsételő vérzése volt, de most, az Ergam csepp mellett jelentkező bő vérzés indokolna egy UH vizsgálatot. A vizsgálaton az orvos meg tudja ítélni, hogy milyen mennyiségű a vérzés, és ami még fontosabb, hogy az UH-on látni fogja, milyen vastag a méhnyálkahártya. Ambulanciákra még így délután is odaér, de ügyeletben, szükség esetén tudnak UH-ot csinálni.
        A félelmét nem tudom, mennyire a vérzés okozza, lehet, hogy inkább az egyedüllét az, ami miatt ennyire ideges. Próbáljon megnyugodni, mielőbbi jobbulást. A vasat nagyon jó, hogy szedi.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-13 15:11:41; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 14:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: