• Idönkénti jobb oldali hasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tavaly nyáron jelentkezett jobb oldali alhasi fájdalmam, egy reggel arra ébredtem hogy nagyon kell pisilnem, és akkor éreztem vizelés után fájdalmat, feszülést.Utána ez elmúlt, csak mikor aznap kerékpárra ültem akkor nagyon begörcsölt ott az alhasam. Elmentem nögyógyászhoz, aki kisebb cisztát állapított meg a jobb petefészkemben, de azt mondta ez inkább gyúlladás, szóval gyógyszerrel el fog múlni. Szedtem több fajta gyógyszert, el is múlt egy időre, majd megint visszatért a fájdalom. Kb egy hónapig éreztem és teljesen elmúlt. De azóta is érzem, van hogy előjön ugyanott a fájdalom, főleg menseskor vagy előtte. De semmi más tünetem nincs. Mitől lehet hogy még mindig nem múlt el taljesen? Összefüggésben lehet ez azzal hogy lehet megemeltem magam egyszer? És lehet nem is a petefészkem fáj, hanem kisebb sérv alakult ki? Mert olyan helyen fáj ami a petefészek alatt van inkább...

        WEBBeteg szakértő válasza a alhasi fájdalom témában

        Kedves Hölgyem!


        A mensessel összefüggő fájdalom akár endometriosis is lehet, ezért sajnos nem lehet kihagyni az ismételt vizsgálatot. Ha ismét van vizelési panasz is, akkor háziorvosnál érdemes egy laborvizsgálattal ellenőrizni a vizeletet is, hogy húgyhólyaggyulladás van-e. Sérv nem valószínű, más pontokon szokott kialakulni.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-12 01:01:40; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 12:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: