• Mit tehetnék a párommal?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        Egy ideje erős folyásom van, néha folyós néha darabos, szúrós szagú, nem fáj nem viszketek, nem piros csak folyásom van. Elmentem orvoshoz Klion-D 100 hüvelytablettát irt fel nekem. Azt hiszem kezd kicsit jobb lenni tőle, még 4 db tablettám van hátra.
        Azt szeretném kérdezni, hogy a párom esetleg elkaphatta-e?! Ő tünetmentes, de félek, hogy visszafertőz engem. Mivel lehetne őt kezelni? Pontosan nem tudom milyen fertőzésem van, de a leletemen ez van.
        Hüvelykenet: Számos gennysejt
        gonorh. neg.
        tricho. neg.
        sor pozitív
        tisztasági fok IV.
        flóra vegyes bakt.

        Köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Hölgyem!


        A lelete alapján egy vegyes (gombás-bakteriális) fertőzése van, ami nem egy nemi úton elkapható fertőzés, hanem inkább a hüvely felborult flórája okozza. Ennek ellenére a párja használhat Canesten vagy Candibene krémet, Ön pedig nyugodtan fejezze be a kúpokat, valószínűleg a panaszai el fognak múlni. Amit még megtehet, hogy kamillás ülőfürdőzik is, ami a gyulladásos panaszokat segít enyhíteni.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-12 01:13:24; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 12:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: