• Foggátló+menses

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő!

        Lenne egy kérdésem...normális az, hogyha valaki foggátlót szed, de már kb 1 - 1,5 hete néha picit fáj a hasa, úgy, mint mikor meg szokott jönni? (nem folyamatosan, csak néha)

        Egyébként én vagyok az, aki korábban írt,hogy nem volt biztos benne,hogy a kólába ment e az az egy szem tabi, vagy lenyeltem...azóta meg is jött ahogyan kellett, bár mindig 4 nap alatt elmúlik, nincs sok vérzésem...csütörtökön jön meg mindig, akkor van, pénteken is (ezen a két napon több) aztán szombat vasárnap alig valami,néha semmi szinte,és el is múlik....akkor azt írta doktornő, hogyha nem is ment volna le, egyhétig kieg.védekezés kell, de ha nem volt az elmúlt egy hétbe aktus,akkor nincs más teendőm...nem is volt semmi csak rá a 10 napon, tehát akkor már nem lehetett semmi baj,és doktornő írta is,hogy 0 a teherbeesés valószínűsége. Azóta is szedem folyamatosan a tabit (mostmár több mint egy éve) de most néha mondom már fájdogál a hasam, pedig csak jövő csütörtökön kell megjönnie...remélem nincs semmi baj...

        WEBBeteg szakértő válasza a alhasi fájdalom, menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!


        Örömmel hallom, hogy megjött a menses, és azzal együtt a nyugalom is. A mostani alhasi fájdalomnak több oka is lehet. Az is előfordulhat, hogy most a mensest jobban megérzi, de az is lehet, hogy van egy hüvelyfertőzés, ami okozhat alhasi fájdalmat is. Bő folyadékfogyasztás, kímélő étrend (hiszen nemcsak nőgyógyászati ok miatt fájhat a has) és kamillás ülőfürdő javasolt, és ha a panaszok nem csökkennek, érdemes orvoshoz fordulnia. Ha van bővebb hüvelyi folyás, akkor nem kell várni, nőgyógyász fog gyógyszert kiírni, hogy a fertőzés mihamarabb elmúljon.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-12 00:53:09; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 12:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: