• Hüvelyprobléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Nő/ Úr!

        19 éves lány vagyok és elég gyakran élek szexuális életet. A problémám már régebben kezdődött. Szeretkezés közben fájt a hüvelyem, valamikor az aktus után is. Arra gyanakdtunk, hogy az óvszer kidörzsölte, ezért váltottam tablettára. Akkor sem javult a helyzet. Talán nem nedvesedek be kellőképpen, ezért sértheti fel a hüvey falát a párom pénisze. Síkosítot vásároltam a napokban...talán jobb most. Viszont az esti fürdés alkalmával észrevettem, hogy a hüvelyem "megnagyobbodot". Oyan mintha be lenne dagadva...Ez vajon mitő lehet ?Viszketni , nem viszket, nem is fáj...csak nagyon furcsa érzés...eddig nem volt ott.  Nem nagyon szoktam oda nyulkálni, de mikor tampont használok, teljesen más érzés fogad. Lehet hogy allergiás vagyok a síkosítóra? Vagy mitő lehet ez ? Mostanában a behatoláskor érzek erős fájdalmat, majd ez elmulik..

        válaszát köszönöm

         

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvlelyfádjdalom témában

        Kedves Hölgyem!


        Igen, allergia is lehet, de előfordulhat, hogy van egy fennálló fertőzése, ami a szárazságot okozza, és ezzel a fájdalmat is. Ezt vizsgálat nélkül nem lehet megmondani, de a régóta tartó fájdalom miatt egyébként is érdemes lenne elmenni. Hiszen gondoljon csak bele, ha fáj, akkor nem fog megfelelő izgalmi állapotba kerülni, és akkor jön a többi probléma.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-12 00:39:30; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 12:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: