• Mi lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor No Uram!

         

        34 eves no vagyok tavaly juniusban volt egy abortuszom.Azota nem jovok rendbe es ha van esexualis elmenyem valami baj van.Legutobb az abortusz utan volt egy kapcsolatom aminel mar az elejen kialakult a gardnerella .Elotte szedettek velem doxycyclint majd supplint meg egy masik gyogyszert.Utanna nem is volt gondom csak tompa fajast erzek az alhasamban az abortusz helyen.A kezelestol mostanaig nem volt gondom csak kisebb feher folyasok.Most lett egy kapcsolatom ,egyutt voltunk es utanna mar masnap sarga folyasom lett.Az alhasam maroan fajt es forronak ereztem az abortusz helyen,Kis viszketo erzest ereztem es mostanra ,3 napra ra feheres kremesebb kis folyasom van ,aminek nem igazan jo az illata.Nem tudom mi lehet .Lehet visszfejlodott a gardnerella?De mitol ?nem volt sexualis eletem csak magam orome..ami utan is neha sarga folyas jelentkezett es fajdalom.Megfigyeltem hogy neha mintha fentebbrol is jonne folyadek nem csak a huvelybol ?Mit tehetek?Jovohetre bejelentkeztem mehnyakrak vizsgalatra de kivancsi vagyok az on valaszara is.

        Lassan mar nem merek sexualis eltet elni mert felek en termelek valami olyan bakteriumot amivel fertozhetem a partnerem is.

        Koszonom, turelmet es a ram forditott idot.

        Varom valaszat

         

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Kérdező!

        Azt javasolnám, hogy menjen el orvoshoz, mert ki kell vizsgálni. Meg kell nézni mitől van a folyása, és persze mi okozza a hasi fájdalmat. Sajnos nem tudok jobbat, de biztos, hogy megnyugodjon, jobb, ha egy szakember is megnézi. Így én sem tudom mi gond. De mielőbbi gyógyulást!

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László

         

        Kedves Kérdező!

        A leírás alapján nem lehet következtetni a kórokozóra. Az sem kizárt, hogy a Gardnerella fertőzés újult ki, de elképzelhető, hogy gombás hüvelyfertőzése van vagy esetleg kombinált fertőzés alakult ki. Azt javaslom próbálja meg a Sumamed S 500-as alkalmazását, valamint mellette használjon Gynazol-Gynoflor krémet, illetve hüvelytablettát, utóbbi segíti a normál flóra helyreállítását.

        Üdvözlettel: Dr. Csóka Miklós


         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-13 23:50:55; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 11:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: