• Köszönöm gyors válaszát!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Csősz Doktor Úr!

        Nagyon szépen köszönöm,hogy ilyen gyorsan válaszolt!

        Részben megnyugodtam,részben nem.Ezek szerint jók voltak   a sejtéseim,hogy ez okozhatja,mert sajnos ennyi idősen is pattanások vannak a hátamon és az arcomon ,főleg állon.És ez a furcsa,hogy pontosan időben jelenik meg ez a folyás.És akkor hormonális gyógyszerek sem tudnak ezen segiteni vagy nem érdemes megpróbálni sem?Sajnos állandó epilepsziás gyógyszereket szedek,mellette a rengeteg antibiotikum,Lyme-kór miatt,fájdalomcsillapítók,izületi,izom,szív,vérnyomás gyógyszerek 1991 óta.

        Mégegyszer köszönöm válaszát!

        Üdv.

        WEBBeteg szakértő válasza a pattanás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ez esetben ennyi egyéb betegség mellett nem szabad a hormonrendszerhez nyúlni ha nem muszáj. Inkább vigyázzon magára, hogy az egyéb betegségei egyensúlyban legyenek.


        Üdvözlettel: Dr. Csősz György


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-12 00:20:12; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 10:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: