• Menstruációs ingadozás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot Kívánok!20 éves lány vagyok a barátommal rendszeresen élünk szexuális életet.Mindig figyelünk a védekezésre,gyógyszert még nem szedek, így gumival védekezünk, ami még soha nem szakadt ki, nem csúszott le.

        Ennek ellenére valamiért ingadozást tapasztaltam a menstruációs ciklusomban.Eddig mindig 7-8 napos volt a ciklus, most pedig első 2 nap erős volt és onnan fokozatosan gyengébb majd a 6. napra elmúlt.Nincsen mellfeszülésem vagy hányingerem, csak kis fejfájás.Lehet ennek valami hormonális oka, vagy esetleg okom lenne aggódni hogy valamilyen módon mégis teherbe estem??Előre is nagyon köszönöm a választ!!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!


        Megfelelő védekezés esetén nem valószínű a terhesség, nem kell aggódnia. Ingadozhat a vérzés mennyisége nagyon sok ok miatt, ha a későbbiekben panaszai lennének, mint alhasi szúró jellegű fájdalom, további menses rendellenesség forduljon nőgyógyászhoz. Ezek mellett azt javasolnám, hogy bármilyen bizonytalanság felmerül egy terhességi teszt végzésével kizárható a terhesség, és Ön is meg fog nyugodni, ez mindig a legegyszerűbb mód.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-09 11:16:54; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 08:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: