• Kérem segitsen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Nő!Sajnos jelenleg nem találok semmilyen orvosi papirt és így nem tudom milyen kenetet vettek le csak annyit,hogy 4 féle volt.ami még zavar hogy én nekem ez a problémám hogy gyulladásban vagyok és csak gyógyszerek segítenek (ideiglenesen)12 éves korom óta megvan.Ezt az orvosok is tudják mert ahányszor rákszűrésen voltam sosem sikerült előszőr,csak miután gyulladáscsökkentöt kaptam.Lehet hogy e-miatt nem sikerül a baba?Köszönöm segitségét!Maradok tisztelettel:A.Brigitta

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygyulladás témában

        Kedves Brigitta!


        Sajnos nem egyértelmű a gyulladás, és az sem, hogy van-e kórokozó a háttérben, hiszen nem tudjuk, milyen kenetet vettek le, és milyen gyulladásról van. Amennyiben egy krónikus fertőzéssel állunk szemben, az valóban befolyásolhatja a teherbeesést, összenövések alakulhatnak ki, a petevezető hegesedhet. Nem tudom, mióta próbálkozik a terhességgel, de 1 év sikertelenség után a meddőségi szakrendelést tudnám javasolni, ahol a leleteit is figyelembe véve a kivizsgálást el tudják indítani.
        Ha már írt kérdést, akkor kérem írja meg a pontos címét, mert a kérdésfeltevés teljesen anonim, és nem tudom, vajon melyik korábbi kérdést írta Ön.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-09 10:08:58; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 06:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: