• Mi okozhatja?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor!
         Elnézését kérem,hogy zavarom! 31 éves két gyermekes családanya vagyok,sok problémával. Kétszer elvetéltem és kétszer abortuszt kellett végrehajtani,alapbetegségeim miatt. Olyan problémám van,hogy több orvosnál voltam már,az okból,hogy amióta a kislányomat megszültem ,már több,mint 4 éve állandó gondjaim vannak.Hüvelyciszta,elhúzódó vérzés,de legfőképpen a hüvelyi folyás.Mindig csak kapok kúpokat egy hétig jó,aztán ujra előjön.Nagyon darabos,túrós,szagtalan,néha veszem észre,hogy minimális szag társul,de ez nem állandó.A gondom végülis az lenne,hogy ez a darabos folyás már szinte pontosan minden menstruáció után egy héttel megjelenik és egészen a következő menstruációig tart.Nagyon sok mindent kipróbáltam már,kúpok,irrigálás,gyógynövények,ezüst kolloid.Már ott tartok,hogy teljesen megkeseríti az életemet ,a házas életemet.Nem tudom mi tévő legyek.Kérem legyen szives valami tanácsot adni,hogy mit lehet tenni vagy hogy mégis mire lehet gondolni, mi okozhatja ezt? Mert már az az idegesítő,hogy nem tudom mitől van.

        Előre is köszönöm segítségét! Üdv.:vakarcs31

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Kérdező!


        Ezzel nem tud mit tenni. Ahogy leírja semmilyen fertőzése nincs csak a jelenleg aktuális hormonális állapota miatt van váladék. Ha a váladék nem okoz hüvelygyulladást, / csíp szúr viszket éget duzzadt vörös/ akkor nincs kóros váladéka csak szokatlan. De jelenleg ez ilyen. Olyan mint a nyál a szájában. Arra vigyázzon azonban, hogy minél többet tisztogatja öblögeti annál inkább lesz.

        Majd az évek előre haladtával ez megint változni fog.



        Üdvözlettel: Dr. Csősz György


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-09 22:07:09; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 06:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: