• Vaginizmus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr .Nő/Úr.

        ÉN 28 éves nő vagyok.

        15 éves korom óta küzdök a vaginizmussal. 25 éves koromban tudtam szexuális kapcsolatot létesíteni először. Azelött még a nőgyógyász sem tudott sose megvizsgálni. 25 éves koromban lettem pszihésen jobb állapotban,lassan azt mondthatom teljesen felgyógyultam,de a szex nem megy.

        A párkapcsolataim is azért mentek tönkre mert egyszerüen nem tudták elfogadni hogy nem tudnak kielégitteni.Még sose volt hüvelyi orgazmusom. Mindent megtettem amit a pszihiáter is javasolt,sokat is olvastam róla,mindig olyan partnereim voltak,kikhez vonzódtam.

        Már ugy érzem feladom. Nem tudok hova fordulni hogy jobb legyen.Igy lehet élni???

        Köszönettel:Vadrie

         

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a szexualitás témában


        Kedves Vadrie!

        A hüvelyen keresztül egy nőt sem lehet kielégíteni, mert a hüvelyi közösülés csak az örömérzetet fokozza, de kizárólag a csikló egyidejű ingerlésével lehet orgazmust elérni. Én azt javaslom keressen fel szakembert ez pedig szexuálpszichológus. dr. Kiss Ernő 06-20-36-20-951. Sok sikert!

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-09 22:21:13; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 06:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: