• Vérzés szex közben

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A párommal való együttlét során rendszertelen alkalommal vérzést tapasztalunk,mely semmilyen fájdalommal nem jár.Múlt héten jártunk egy nőgyógyásznál,aki a hüvely heveny gyulladását állapította meg,és felírt egy Klion-D 100 nevű tablettát fertőzés ellen.A tablettát felszedtem,de a vérzés még mindig nem szünt meg.A gyógyszeres kezelés ideje alatt alkalmankénti nemi életet géltünk.A nőgyógyászom hóközi vérzést állapított meg,de sajnos ez már nem csak a ciklus közepén jelentkezik. Ön szerint mi lehet az oka annak,hogy nem szünt meg a vérzés,és esetleg megszüntethető ez az állapot ha pihentetjük a nemi életet?Ha igen,akkor mennyi ideig?Ha nem akkor mit javasol? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygyulladás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Valószínüleg kis érintésre vérző méhszájelváltozás van a háttérben, ami érintésre vérzik. Nem komoly a dolog, ecsetelni szoktuk.
        Beszélje meg orvosával.

        Dr. Csősz György nőgyógyász


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-04 10:01:14; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 10:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: